Τα... τσιπροκάζανα είναι στα φόρτε τους αυτές τις ημέρες και πάντα υπάρχει η ευκαιρία ( ή ακόμα και η δικαιολογία) ώστε να γίνουν μια παρέα άνθρωποι που πιθανά να μην είχαν άλλη τέτοια.
Μια παρέα γύρω απο ένα τραπέζι με ότι βρεθεί σαν μεζές, ή ότι έφερε πιθανά κάποιος και βέβαια δε λείπει το καλό κρασί μα πάνω απο όλα το φρέκο τσίπουρο "λαμπίκο¨, μόλις έχει σταλλάξει απο τον μπακιρένιο αποστακτήρα. Έτσι λοιπόν και η παρέα που βρέθηκε στο τσιπροκάζανο του Μπαλαλά, ενός γνώστη του πως φτιάχνεται το τσίπουρο με εμπειρία χρόνων. Καί βέβαια με εμπειρία που κουβαλάει στο ίδιο του το DNA μιας και γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζεί και διατηρεί το καζάνι του στα Καμάρια Ιστιαίας, ίσως στο πιο "πλούσιο" σημείο της Ελλάδας σε καζάνια παραγωγής παραδοσιακού τσίπουρου διπλής απόσταξης.