Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Search Our Site

Σε συνέχεια προηγούμενης μας ανακοίνωσης, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι μετά και την δημοσίευση στο ΦΕΚ της σχετικής Υπουργικής Απόφασης , επιτρέπεται πλέον η πλήρη δραστηριοποίηση του Ν.Ο.Δ.Ω. για όλα τα τμήματα και αθλήματα όπως και για όλες τις ηλικίες των αθλητών.

Ο Ν.Ο.Δ.Ω. με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του έναντι των αθλητών και των γονέων έχει λάβει όλα τ' απαραίτητα μέτρα προκειμένου η λειτουργία του να είναι απόλυτα ασφαλής και εναρμονισμένη με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκπονηθεί από την Γ.Γ.Α. και τις αντίστοιχες Εθνικές Ομοσπονδίες των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Όμιλός μας.

Κατόπιν των παραπάνω μπορείτε ν' απευθυνθείτε στους αρμόδιους εφόρους των τμημάτων για περισσότερες πληροφορίες και συγκεκριμένα :

ΚΑΓΙΑΚ με την κ-α ΚΟΣΜΙΔΗ Ελένη - τηλ. ‭697 4580830‬

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ (ΤΡΙΓΩΝΟ) με την κ-α ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Νάνσυ - τηλ. ‭694 4948529‬

όπως και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ν.Ο.Δ.Ω. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το τμήμα της κολύμβησης λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει προγραμματίζεται να λειτουργήσει στο αμέσως προσεχώς χρονικο διάστημα.

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Δ.Ω.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.