Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Search Our Site

Στο Καρπενήσι έγινε για μία ακόμη φορά το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, στο οποίο συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την χώρα που δεν έχουν κολυμβητήριο στην πόλη τους.

Σε μια δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι, πολλά σωματεία δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, με την ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία) να τιμά ανθρώπους που βοήθησαν διαχρονικά το πρωτάθλημα με τιμητικές πλακέτες.

Οι αγώνες έγιναν με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και χωρίς θεατές στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, λόγω της πανδημίας covid -19.

Στους αγώνες συμμετείχαν:

Α.Ν.Ο. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΔΕΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΣ "Ο ΕΥΡΥΤΟΣ" (Ε.Σ.)

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ( Ε.Σ )

Ν.Ο.Ζ.Α.Κ ΠΡΩΤΕΑΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΩΡΕΩΝ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών για μια φορά ακόμα επέστρεψε στους Ωρεούς έχοντας κατακτήσει 17 μετάλλια, κάνοντας τόσο τους ναυταθλητές του όσο και τους γονείς τους περήφανους, αλλά και όλους εμάς που ζούμε στην περιοχή. Κυρίως περήφανοι πρέπει να νοιώθουν οι άνθρωποι του ΝΟΔ Ωρεών, όσο και αυτοί που τον δημιούργησαν πριν απο 20 σχεδόν χρόνια, μιας και έδωσαν διέξοδο στα παιδιά μας να αναδείξουν το ταλέντο τους καλλιεργώντας τους αθλητισμό και πολιστισμό.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.