Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές του Αρτεμησιακού για τέσσερις ποδοσφαιριστές, δύο από την περιοχή της Ιστιαίας, ένας από την Ακαδημία της ομάδας και ένας από την ευρύτερη περιοχή Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους:

Κωνσταντίνο Μουτουσίδη: ο 24χρονος μεσο-επιθετικός έχει συμμετάσχει στην ομάδα της Τριάδας, στον Ηρακλή Ψαχνών αλλά και στον Απόλλωνα Ερέτριας από τον οποίο και «μετακομίζει» στη Βόρεια Εύβοια.

Δημήτρη Χατζηαθανασίου: ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει κληθεί στις μικτές της Εύβοιας και ξεκίνησε από την Ακαδημία Ιστιαίας του Γιάννη Βογιατζή.

Κωνσταντίνου - Θεοφύλακτου Διαβάτη: ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε με τον Γιάννη Βογιατζή στην Ακαδημία Ιστιαίας και έχει ξαναπεράσει από τον Αρτεμησιακό, τη χρονιά που ξαναδραστηριοποιήθηκε, ενώ τώρα επιστρέφει από την ομάδα Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης.

Επίσης ανακοινώθηκε και η «μετακόμιση» στην ανδρική ομάδα του Νίκου Μηνά (γνωστού σαν Μανίτσα). Ο 14χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι «γέννημα θρέμμα» του Αρτεμησιακού, μιας και είναι από τα πρώτα παιδιά της Ακαδημίας της ομάδας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.