Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ένα εντυπωσιακό πλήθος από κόσμο κατέκλυσε σήμερα τις Λιμνιώτικες καμένες πλαγιές και έδωσε εκείνη τη νέα ώθηση για να ξαναπρασινίσουν \

600 δενδρύλια από πεύκα, κυπαρίσσια και κοτσικιές καθώς και χιλιάδες σπόροι φυτεύτηκαν σε μια πλαγιά πίσω από το γήπεδο της Λίμνης , όπου η φωτιά του καλοκαιριού δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο.

Το κάλεσμα του Δασαρχείου Λίμνης έγινε με χαρά δεκτό από παιδιά νέους και πιο μεγάλους και όλοι από το πρωί με σκαπτικά εργαλεία και άφθονη όρεξη άνοιξαν λακούβες όπου έβαλαν τους νέους δασικούς μετανάστες από τα φυτώρια, με την υπόσχεση να ξαναπρασινίσει ο τόπος και να γίνει μια νέα αρχή.

Εντυπωσιακή η παρουσία του Νηπιαγωγείου Λίμνης,πολλών μαθητών από τα σχολεία της Λίμνης , της Πυροσβεστικής, οι Ναυτοπρόσκοποι Λίμνης με όλο το επιτελείο τους και φυσικά το Δασαρχείο Λίμνης πρωτεργάτη της συγκεκριμένης προσπάθειας.

πηγη: http://limniotikanews.blogspot.gr/

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.