Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Αίτηση ανεξαρτητοποίησής του κατέθεσε σήμερα το πρωί προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Πλειοψηφίας Βασίλης Δημόπουλος.

Ο κος Δημόπουλος είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα στο ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100,4 σήμερα το πρωί και είχε ουσιαστικά αναγγείλει αλλά και επιβεβαιώσει την φήμη αυτή, περί ανεξαρτητοποίησής του,μαζί με όλα τα άλλα καυστικά που είπε.

(Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο Ιστιαία, στον σύνδεσμο που υπάρχει πάνω από την φωτογραφία). Η αίτηση - επιστολή του κου Δημόπουλου έχει αριθμό πρωτοκόλλου 1921 ( της 22-02-2017) και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Κυρία Πρόεδρε, με την παρούσα θέλω να Σας υποβάλλω δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου από το συνδυασμό της δημοτικής πλειοψηφίας… Φαινόμενα οικογενειοκρατίας, νεποτισμού, φαβοριτισμού, αδιαφάνειας, έλλειψης γνώσης του αντικειμένου….

Προσβάλαμε στους συμπολίτες μας, εξαπατώντας τους τελικά….

Είμαστε στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης που διερευνά… για δέκα τουλάχιστον υποθέσεις».

Και τελειώνει ο κος Δημόπουλος:

«Εύχομαι σε εσάς κυρία Δήμαρχε, αλλά πρωτίστως για τον τόπο, να είναι ο δικός σας δρόμος αυτός που θα οδηγήσει το Δήμο σε καλύτερες μέρες, γιατί έως σήμερα οι καλύτερες μέρες ήρθαν από κάθε άποψη για τους συγγενείς, τους κουμπάρους και τους φίλους σας».

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την επιστολή παραίτησης του Βασίλη Δημόπουλου, μιας και σας παραθέτουμε φωτογραφία της.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.