Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με παρουσία πάρα πολύ κόσμου έγινε σήμερα το Καρναβάλι Ιστιαίας 2017, το οποίο διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστιαίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στεράς και τον Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Αν και ψιλόβρεχε καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ούτε οι καρναβαλιστές , ούτε και οι θεατές δεν πτοήθηκαν και διασκέδασαν όλοι με χορό, τραγούδι, γέλια και πειράγματα.

Την έναρξη έκανε το άρμα του Εμπορικού Συλλόγου με την βασίλισσα του Καρναβαλιού και συνέχισαν όλα τα υπόλοιπα άρματα, με την παράσταση να κλέβει ο «γύφτικος γάμος» που κατά γενική ομολογία τράβηξε το ενδιαφέρον όλων και συνεχίστηκε στη συνέχεια και στην πλατεία, με χορούς και κλαρίνα !

Η παρουσίαση του καρναβαλιού έγινε από την Άννα Καλέμη και τον Δημήτρη καραφύλη, ενώ να επισημάνουμε πως τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας, εργάστηκαν επι μήνες για να δώσουν τη σημερινή γιορτή και τη χαρά στους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια ο κόσμος παρακολούθησε τους χορούς των μικρών παιδιών που παρουσιάστηκαν στην πλατεία από τον «Αθανάσιο Κορφιάτη» αλλά και τη σχολή της Μαρίνας Άντερσεν.

Το δεδομένο είναι ένα: όλοι έφυγαν από το χώρο της εκδήλωσης με ένα πλατύ χαμόγελο, ικανοποιημένοι για μια ακόμα φορά, μιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστιαίας οργάνωσε και πραγματοποίησε άψογα και το φετινό Καρναβάλι.

Δείτε φωτορεπορτάζ από το Καρναβάλι, τόσο από την προετοιμασία του, με τα άρματα και τους καρναβαλιστές να συγκεντρώνονται, από την παρέλαση των αρμάτων, τους χορούς στην πλατεία, αλλά και τον κόσμο που παρακολούθησε.

Ψάξτε στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, μιας και σίγουρα θα βρείτε και εσάς ή κάποιο αγαπημένος σας πρόσωπο να απεικονίζεται μέσα σε αυτές.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Σαρακοστή.

(Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία)

Video απο την παρέλαση των αρμάτων

Video απο τον γύφτικο γάμο

Video απο τους χορούς στην πλατεία Ιστιαίας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.