Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας του Επιμελητηρίου Εύβοιας παρέδωσε επιταγή ποσού 4.416 ευρώ στο Ειδικό Σχολείο Καμαρίων.

Το ποσό αυτό ήταν τα κέρδη από την τελευταία εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστιαίας με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Εύβοιας και η οποία εξ αρχής έγινε με το σκοπό αυτό.

Η επιταγή παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου Αλληλοβοήθειας του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βασίλειο Βαρελά στον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Καμαρίων Δαυίδ Κωνσταντινάκη.

Παρούσα στην εκδήλωση και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού αλλά και ο Δημ. Σύμβουλος Μανώλης Χριστοφάκης, ο Γιάννης Γούδας (Σύμβουλος Επιμελητηρλιου),η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας Μαρία Χόντζα, τα μέλη του Δ.Σ. Μαίρη Δημητροπούλου, Γκέλη Πετή, Ελένη Σωτηροπούλου, Θανάσης Κομποθανάσης καθώς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών Χριστίνα Σάμιαλη αλλά και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πευκίου Στρατής Κραβαρίτης. Παρών και ο ιερέας Ιωάννης Θάνος.

Δείτε Video απο την εκδήλωση αλλά και φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο την φωτογραφία.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.