Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα εθελοντικής εργασίας "Let's do it Greece" αναδείχτηκε και ένα θέμα που ελάχιστα μας έχει απασχολήσει, το θέμα της αφισοκόλλησης.

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Ιστιαίας που πήγαν σήμερα και καθάρισαν την πλατεία και τους στύλους της ΔΕΗ από τις αφίσες και τα συρραπτικά, βρέθηκαν εμπρός σε ένα πολύ παχύ στρώμα χαρτιού και ανάλογο στρώμα συρραπτικών, το οποίο τους πήρε πολλές ώρες με πολύ κόπο για να καθαριστεί και πάλι, δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν πλήρως τα συρραπτικά ετών αφισοκόλλησης.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός θα προτείναμε να δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος αφισοκόλλησης στην πλατεία της Ιστιαίας όπου θα μπορούσαν οι πολίτες να ανακοινώνουν ο,τι επιθυμούν, από μνημόσυνα και κηδειόχαρτα έως εκδηλώσεις και δράσεις, και να πάψουν να χρησιμοποιούνται (και παρανόμως) για το λόγο αυτό οι κολώνες της ΔΕΗ.

Aσημίνα Ντέλιου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.