Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Οι Σπουδαστές και Εκπαιδευτες του Δ.ΙΕΚ Ιστιαίας-Αιδηψού, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στην Αθήνα και στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Στόχος μας, η βιωματική προσέγγιση με νέες 'πολιτιστικές' εμπειρίες, σε εκθέματα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και σε αρχαιολογικά ευρήματα της Ακρόπολης. Αξίζει να αναφερθεί πως η δια ζώσης επικοινωνία με τα αρχιτεκτονικά γλυπτά και τα ποικίλα αναθήματα, έδωσαν τη δυνατότητα στους σπουδαστές μας να εμπλουτίσουν, μέσω αυτών των μνημείων-, τις γνώσεις τους στην ιστορία, τα οποία (μνημεία), αν και βεβηλώθηκαν κατά την Περσική εισβολή του 480 π.Χ., παραμένουν αναλλοίωτα ιερά στον χωροχρόνο.

Μια υπέροχη εποικοδομητική επίσκεψη έφτασε όμως στο τέλος της και έχουμε την τιμή και την χαρά να διαμοιραστούμε τις αναμνήσεις μας, στις οποίες συνέδραμαν ενεργά οι ίδιοι οι σπουδαστές μας, με φωτογραφιες! Εκπαιδευτικοί κ.Χαλιούλια Ε., κ.Τσιότσιου Λ., κ. Ματσάγκα Μ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.