Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα η εταιρεία Ε.& Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. σε συνεργασία με τον γεωπόνο Βασίλειο Μπουρνάκα στην Αίθουσα του Λυκείου Ιστιαίας.

Στην κατάμεστη στην κυριολεξία αίθουσα, παραγωγοί σύκου και όχι μόνο, παρακολούθησαν το πρώτο επιστημονικό συνέδριο Αποξηραμένου Σύκου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Γεωργίας κ. Βασίλειος Κόκκαλης,ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Ν. Μαυραγάνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας κκ Φάνης Σπανός και Γιάννης Κοντζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Κ. Αποστολόπουλος, ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αντώνης Πανούσης, ενώ εκ μέρους της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος κ. Σπανός. Εκ μέρους της ΚΟΝΤΟΣ ΑΕ χαιρέτησε ο γεωπόνος Γεώργιος Κόντος.

Ακολούθησαν ομιλίες με τους: Κελαιδίτη Γεώργιος (Πρόεδρο Αγροδιατροφικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας), του γεωπόνους του Υπ. Α.Α.Τ Νασιόπουλο Ηλία (Φυτοφάρμακα), Παπαδημητρίου Χρυσούλα (Μεταποίηση), Σέκκα Φίλιππα (Βιολογική Γεωργία), Μπουρνάκα Βασίλειο (Γεωπόνος- Καλλιέργεια της Συκιάς για παραγωγή Αποξηραμένου Σύκου).

Στην εκδήλωση πήρε μέρος και η ALPHA BANK –ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ, ενώ μίλησαν και οι Ευάγγελος Κόντος (Χημικός) και Δημήτριος Κόντος (Επιχειρηματίας), ιδιοκτήτες της ΚΟΝΤΟΣ ΑΕ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι τόσο από την περιοχή της Ιστιαίας όσο και από την περιφέρεια, ενώ η εκδήλωση καλύφθηκε και από το STAR Λαμίας.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και δείτε video ( αναμονή φόρτωσης – θα βλέπετε όσα έχουν φορτωθεί )

Video απο την εισαγωγή του Συνεδρίου και τον χαιρετισμό του κ. Βασίλειου Κόκκαλη

Video με τον χαιρετισμό του κου Φάνη Σπανού

Video με τον χαιρετισμό του κου Γιάννη Κοντζιά

Video με χαιρετισμούς

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.