Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΩΡΑ 19.00 - 30-4-2017

Ψάχνοντας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για αποφάσεις σε σχέση με τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, βρήκαμε δημοσιευμένο ένα έγγραφο – απόφαση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον .

Το συγκεκριμένο έγγραφο φέρει ημερομηνία 26/4/2017 και αριθμό πρωτοκόλλου 4744, υπογράφεται με το όνομα της Δημάρχου Ελένης Ευσταθίου και το θέμα της αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον!

Στο συγκεκριμένο λοιπόν έγγραφο, αναφέρονται οι διατάξεις κάποιων νόμων και τελικά εκεί που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το έγγραφο, είναι στο θέμα του τι αποφασίζει και το οποίο αναφέρεται στη συνέχεια, λέγοντας:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 245/17-5-2016 απόφασης Δημάρχου σχετικά με τον ορισμό Αντιδημάρχων Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού που αφορά:

Την αναπλήρωση της άσκησης των καθηκόντων της Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός της.

Ως εξής:

Όταν η Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντά της ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Τσούτσικας Ιωάννης.

Η παρούσα να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Η Δήμαρχος

Ελένη Ευσταθίου

Με την απόφαση λοιπόν της Δημάρχου, βάση του συγκεκριμένου εγγράφου, ορίζεται Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα να αναπληρώνει την Δήμαρχο «σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός της» ο κος Τσούτσικας Ιωάννης.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως η μέχρι τώρα ασκούσα αυτή την αρμοδιότητα κα Άννα Λουκατζίκου (που είναι και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΙΑ) παύεται από την Δήμαρχο και τη θέση της παίρνει ο κος Τσούτσικας, με την απόφαση αυτή που έχει Αριθμό Απόφασης 287.

Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Αναμένουμε λοιπόν !

δείτε το έγγραφο που αναφερόμαστε στην ανάρτησή μας και κάντε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία, ώσγτε να το δείτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.