Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στις Γούβες για μια χρονιά ακόμα, παραδοσιακά θα λέγαμε, μαζεύτηκε ο κόσμος της περιοχής (και όχι μόνο) στην ψησταριά του Θανάση Σελίμη, του Προέδρου της ομάδας του Ευβοϊκού Γουβών.

Στην αυλή του καταστήματος, προστατευμένοι από τον δυνατό πρωτομαγιάτικο ήλιο, απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν το άφθονο φαγητό που τους προσφέρθηκε, αρνί της σούβλας, σαλάτες κλπ, συνοδευμένα από κρασί που έφεραν από το σπίτι τους.

Οι εθελοντές που έψησαν και σέρβιραν το φαγητό πολλοί, και για το λόγο αυτό, όπως κάθε χρόνο, προέτρεπαν τους διασκευάζοντες να βοηθήσουν με όποιο ποσό έχουν δυνατότητα, για να «βγουν τα έξοδα» όπως ειπώθηκε.

Παρούσα και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου αλλά και πολλοί σημαντικοί άνθρωποι της τοπικής αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας.

Και του χρόνου να ξαναβρεθούμε όλοι.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω από τη φωτογραφία.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.