Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας πραγματοποίησε τρεις παραστάσεις με το θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη "Πήρε τη ζωή στα χέρια της".

Οι παραστάσεις έγιναν την Παρασκευή 05/05,το Σάββατο 06/05 και την Κυριακή 07/05 στην Αίθουσα Πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας στις 20:30 και η οποία ήταν κατάμεστη και τις τρεις ημέρες.

Υπέροχες οι ερμηνείες της Κατερίνας Μαλάκη (στο ρόλο της Φωτεινής), του Χρήστου Ξάνθη (στο ρόλο του ψυχίατρου) της Κατερίνας Παπά (στο ρόλο της Βέρας) και του Παναγή Ζερβού (στο ρόλο του συγγραφέα). Την σκηνοθετική επιμέλεια είχε η Φωτεινή Παπαϊωάννου ενώ μέρος της ανέλαβε η ηθοποιός Δώρα Σαμψώνα , τα σκηνικά και το φωτισμό ο Χρήστος Ζάκκας, υποβολέας η Φρόσω Θεοχάρη αλλά και συμβολή του Σπύρου Κοσμίδη ήταν σημαντική.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας συγγραφέας σε κρίση, η γυναίκα του, μια διαφημίστρια που προσπαθεί ανεπιτυχώς να διακρίνει πού ακριβώς είναι η δική της ευθύνη στην ανήθικη λειτουργία της αγοράς. Ένας ψυχοθεραπευτής που αντιμετωπίζει το προσωπικό δράμα των ασθενών του ως υλικό για τη διατριβή του, και μία γυναίκα-ξαδέλφη της διαφημίστριας-που προσπαθεί να βρει νόημα στη ζωή μετά το διαζύγιό της, μέσα από τον έρωτά της για τον ψυχαναλυτή της. Μια σειρά από κωμικοτραγικά γεγονότα συνθέτουν την μαύρη κωμωδία του Βασίλη Κατσικονούρη. Οι σχέσεις των ανθρώπων,σχέσεις στοργής ή σχέσεις συμφέροντος και εκμετάλλευσης…

Δείτε φωτορεποτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που πάρχει πάνω απο τη φωτογραφία και θα ακολουθήσει και δείτε το Video που ακολουθεί

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.