Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την καλοκαιρινή γιορτή κλεισίματος της χρονιάς 2016 – 2017 πραγματοποίησε χθές Τρίτη 13-6-2017, ο παιδικός σταθμός ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ Ιστιαίας.

Οι μικροί «μαθητές» παρουσίασαν μια πολύ καλοδουλεμένη δουλειά, με θέμα τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο, ζωντανεύοντας με video και μουσικές σκηνές από ταινίες, συνοδευμένες από ποιήματα και χορούς.

Η χάρη, το μπρίο, ο αυθορμητισμός των μικρών «ηθοποιών» ήταν τόσο ελκυστικός που καθήλωσε τους θεατές τους που ξεσπούσαν συχνά σε γέλια και χειροκροτήματα.

Τέλος, τα παιδιά του νηπιαγωγείου τα οποία φέτος είχαν την τελευταία τους χρονιά στο ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ, πήραν τα διπλώματά τους και μαζί, όλα όσα έμαθαν από τις δασκάλες τους ακολουθώντας το δρόμο της ζωής προς «μεγαλύτερους ορίζοντες».

Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία

(θα υπάρξει αργότερα και Video από την παράσταση).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.