Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τις "Θερινές Προβολές 2017", δωρεάν πάντα για το κοινό, στην πλατεία των Ωρεών.

Σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα προβληθούν οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του 39ου Φεστιβάλ,

σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Ισπανική Πρεσβεία θα προβληθεί η ισπανική παραγωγή "Diamantes negros" (Μαύρα διαμάντια)

και σε συνεργασία με το "Institut Français - IF Cinéma" θα προβληθούν γαλλικές παραγωγές για μικρά και όχι μόνο παιδιά!

24 - 30 Ιουλίου και 08 - 13 Αυγούστου 2017.

Ώρα έναρξης καθημερινά 21:30

Πρόγραμμα:

• Δευτέρα 24 Ιουλίου

Si può fare (Μπορεί να γίνει)

Διάρκεια: 111'

Χώρα παραγωγής: Ιταλία

Υπόθεση: O Νέλο είναι ένας συνδικαλιστής στα χρόνια των 1980, όταν επικράτησε ο περιβόητος νόμος Basaglia, όπως ονομάστηκε η πρωτοβουλία του φωτισμένου Ιταλού καθηγητής της ψυχιατρικής με τον οποίο έκλεισαν τα ψυχιατρεία κι ελευθερώθηκαν οι τρόφιμοι. Ήταν μια πολύ επαναστατική κίνηση στην Ιταλία και στην ίδια την επιστήμη. Όταν, λοιπόν, συμβαίνει αυτό, ο Νέλο προσπαθεί να δει τι θα κάνουν όλους αυτούς τους τροφίμους που βγαίνουν ελεύθεροι στην αχρηστία του τίποτα. Και φτιάχνει μια «κολεκτίβα», από την οποία θα δοθούν αφορμές για τσουχτερές επισημάνσεις.

• Τρίτη 25 Ιουλίου

Diamantes negros (Μαύρα διαμάντια)

Διάρκεια: 98'

Χώρες παραγωγής: Ισπανία, Πορτογαλία

Κατάλληλη για ηλικίες άνω των 12 ετών.

Υπόθεση: Οι παιδικοί φίλοι Αμαντού και Μούσα ήρθαν στην Ισπανία από την Αφρική σε ηλικία 15 ετών με την υπόσχεση ότι θα γίνουν αστέρες του ποδοσφαίρου. Επιλέγονται στο Μαλί από κυνηγούς ταλέντων, οι οποίοι τους φέρνουν στη Μαδρίτη για να θριαμβεύσουν. Ένα ταξίδι στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στη Βόρεια Ευρώπη τους φέρνει αντιμέτωπους με το σκοτεινό κόσμο του βασιλιά των σπορ, μιας επιχείρησης που θα πάψει να τους φέρεται όπως σε παιδιά και θα τους αντιμετωπίσει ως «μαύρα διαμάντια».

• Τετάρτη 26 Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Ταξιδεύει… (Μέρα 1η)

Για πέμπτη χρονιά φιλοξενούμε τις βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου 39ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, του κορυφαίου φεστιβάλ στο είδος του. Το έργο νέων κινηματογραφιστών προβάλλεται και διαδίδεται, μέσα από το μακρύ ταξίδι επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό ανά την Ελλάδα.

• Πέμπτη 27 Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Ταξιδεύει… (Μέρα 2η)

• Παρασκευή 28 Ιουλίου

Παιδική ταινία

• Σάββατο 29 Ιουλίου

Παιδική ταινία

• Κυριακή 30 Ιουλίου

Παιδική ταινία

• Τρίτη 8 Αυγούστου

Παιδική ταινία

• Τετάρτη 9 Αυγούστου

Παιδική ταινία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.