Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Χθές Σάββατο 22 Ιουλίου 2107 στο Νέο Πύργο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέου Πύργου 2017, πραγματοποιήθηκε η παράσταση από το ΜΙΚΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ με θέμα βασισμένο στους ΒΑΤΡΑΧΟΥΣ του Αριστοφάνη.

Ο Δημήτρης Μικιός μας παραχώρησε αποκλειστικά στο ΔΙΑΥΛΟ News μια μικρή συνέντευξη πριν από την παράσταση και μας εξήγησε για το θέμα της παράστασης αλλά και για την αυριανή που έχει θέμα βασισμένο στο έργο «Οι κυνικοί στον Άδη» απο του Νεκρικούς Διαλόγους του Λουκιανού (Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Μικιού στο τέλος του άρθρου).

Πριν από την παράσταση, στο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Νέου Πύργου, ο Δημήτρης Μικιός πραγματοποίησε κατασκευή απο φιγούρες, με δημιουργούς τα μικρά παιδιά που θέλησαν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του.

Οι μικροί φίλου του Θεάτρου Σκιών κατασκεύασαν με τις οδηγίες του Δημήτρη, τις δικιές τους φιγούρες θεάτρου σκιών, τις οποίες και είδαν να ζωντανεύουν στον μπερντέ από τον αγαπητό καραγικοζοπάικτη ( δείτε τις επόμενες ημέρες Video που θα αναρτήσουμε, αλλά δείτε και το φωτορεπορτάζ που ήδη δημοσιεύουμε σήμερα).

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη παράσταση όπως είπαμε, ενώ πιο νωρίς θα υπάρξει και πάλι εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων με ανακυκλώσιμα υλικά.

Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Μικιού αμέσως πιο κάτω και το φωτορεπορτάζ ( κάντε κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου) - Τι επόμενες ημε΄ρες θα υπάρξει και Video Με τις κατασκυές των μικρώ μας φίλων αλλά και απο την παράσταση ΒΑΤΡΑΧΟΙ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.