Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Γενική Συνέλευση της Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017. Η Συνέλευση έγινε στο Κοινοτικό Γραφείο του χωριού με θέματα που ενδιέφεραν την Τοπική Κοινότητα.

Παρών ήταν και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής ο οποίος σε κάποια στιγμή είπε δημόσια πως το έργο της οδοποιίας Ταξιάρχης – Καστανώτισσα δεν θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς και συγκεκριμένα, πως το έργο αυτό έχει απενταχθεί.

Σε επικοινωνία μας με την Πρόεδρο της Κοινότητας κα Γεωργία Κωνσταντάγκα για το θέμα, μας είπε μεταξύ άλλων: «είναι ένα έργο για το οποίο τρέχουμε εδώ και δύο χρόνια και ήταν μεγάλη η έκπληξη από αυτή τη δημόσια δήλωση του Αντιδημάρχου. Χθές επισκέφθηκα τον κο Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό στη Χαλκίδα και με διαβεβαίωσε για τη μη απένταξη του έργου και πως αυτό θα ξεκινίσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες».

Να αναφέρουμε πως η κα Κωνσταντάγα δημοσίευσε αυτή τη διάψευση του κου Φάνη Σπανού στο προσωπικό της προφίλ στο FaceBook (και την οποία αναδημοσιεύουμε).

Επικοινωνήσαμε με τον Αντιδήμαρχο κο Κυριάκο Βογιατζή ο οποίος μας δήλωσε: «η πληροφορία που είχα ήταν από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, από τη Χαλκίδα και ήταν απολύτως ακριβής. Όμως μετά την δημόσια δήλωσή μου, οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν ανάγκασε την Περιφέρεια να πάρει πίσω την απόφασή της και να κάνει το έργο, και καλά θα κάνει».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.