Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Η εταιρεία Ε. & Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. οργάνωσε με επιτυχία Ημερίδα ενημέρωσης για το αποξηραμένο σύκο, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Ιστιαίας.

Την έναρξη της Ημερίδας έκανε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ενώ χαιρέτησαν η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού και ο Γεωπόνος Γεώργιος Κόντος.

Στην συνέχεια μίλησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης, ο οποίος ανακοίνωσε θετικά μέτρα για τους αγρότες.

Επίσης ο Διευθυντής Αγροτικών Υποθέσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ελευθέριος Κουτσουμπλής ανέπτυξε θέμα για την ένταξη δικτύων και θαλάμων θείωσης στα νέα σχέδια βελτίωσης της παραγωγής σύκου.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Γεωπόνος Βασίλης Μπουρνάκας που ανέπτυξε το θέμα της παραγωγής του αποξηραμένου σύκου από την καλλιέργειά του μέχρι την μεταποίησή του αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση του σύκου ως το μέλλον της περιοχής μας. Τέλος μίλησε ο Χημικός Ευάγγελος Κόντος, ο οποίος αναφέρθηκε στα επιτεύγματα και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ ΑΕ και την ημερίδα έκλεισε με χαιρετισμό, ο Δημήτρης Κόντος.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.