Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος του Ταξιάρχη διοργάνωσε και φέτος την Γιορτή Σύκου στην πλατεία του χωριού, με τη μουσική των ΤΑΚΙΜ και τα τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού και της Σταυρούλας Δαλιάνη.

Τη βραδιά χαιρέτησαν ο Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργος Ντελέκος καθώς και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γεωργία Κωνσταντάνγκα.

Στη συνέχεια ο Παντελής Θαλασσινός ανέλαβε τη μουσική σκυτάλη με δικά του και μικρασιάτικα τραγούδια, ενώ συνέχισε η Σταυρούλα Δαλιάνη με παραδοσιακά τραγούδια που χόρεψε αρκετός κόσμος.

Το πρόγραμμα κράτησε μέχρι αργά, κρατώντας αρκετούς στα τραπέζια τους για να παρακολουθήσουν.

Τα μέλη του Συλλόγου είχαν έτοιμο τσιπουράκι κέρασμα στους παρευρισκομένους, καθώς και κεράσματα σύκου.

(Δείτε Video με αποσπάσματα απο τους χαιρετισμούς και δείτε και φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.