Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Χθές, όπως ήδη γράψαμε, ήταν να πραγματοποιηθεί ο πρώτος πλειστηριασμός στο Ειρηνοδικείο της Ιστιαίας.

Όμως έξω από το Ειρινιοδικείο μαζεύτηκαν νωρίτερα περι τους σαράντα ( 40 ) συμπολίτες μας μαζί με την εκπρόσωπο της πρωτοβουλίας «Δρόμος Ανοικτός»Ντίνα Κοέδρου, οι οποίοι σύσσωμοι εμπόδισαν την πραγματοποίηση του πλειστηριασμού.

Βασικό τους σύνθημα: Κάνενα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

Η αρμόδια για τον πλειστηριασμό Κική Μαύρη βρήκε τους αντιδρώντες μπροστά στην πόρτα του Ειρηνοδικείου και συνομίλησε μαζί τους, λέγοντας την άποψή της και ακούγοντας και τις απόψεις των συμπολιτών μας.

Να επισημάνουμε πως και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.). έχει εκφράσει με έγγραφό της την συμπαράστασή της σε όσους διαμαρτύρονται για τους άδικους πλειστηριασμούς, έγγραφο το οποίο μοίρασε η κα Κοέδρου στους παρευρισκόμενους.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα υπάρχει και άλλος πλειστηριασμός στην Ιστιαία.

Όσοι θέλουν μπορούν να ενημερώνονται για αυτούς από τη σελίδα της πρωτοβουλίας «Ανοιχτός Δρόμος» στην ιστοσελίδα τους, (http://www.dromosanoixtos.gr/)

Δείτε επίσης φωτορεπορτάζ απο τη χθεσινη διαμαρτυρία, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή τοπυ άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.