Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Τριάντα πολίτες μαζεύτηκαν και αυτή την Τετάρτη 4-10-2017 και απέκλεισαν την είσοδο του Ειρηνοδικείου Ιστιαίας, παρεμποδίζοντας και τον δεύτερο πλειστηριασμό που ήταν να πραγματοποιηθεί χθες με εντολοδόχο την Τράπεζα Eurobank Εργασίας.

Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν και εναντιωθήκαν σε αυτές της πρακτικές της εξουσίας, δεσμεύτηκαν πως κάθε Τετάρτη θα βρίσκονται εκεί και μάλιστα ενεργοποίησαν και σελίδα στο FaceBook με τίτλο “Κίνημα Πολιτών Ιστιαίας”, μέσω της οποίας θα ανακοινώνονται οι δράσεις της. Και αυτή τη φορά, τα κεντρικά συνθήματα ήταν:" Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη - Όταν η αδικία γίεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον".

Η Συμβολαιογράφος που ήταν εντεταλμένη για τον πλειστηριασμό αφού ενημερώθηκε από τους πολίτες πως είναι διατεθειμένοι να εμποδίσουν την πραγματοποίηση του, αποχώρησε από το χώρο.

Δείτε Video με την έλευση κ αποχώρηση της συμβολαιογράφου (ΑΝΑΜΟΝΗ ΦΟΡΤΩΣΗΣ)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.