Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Για την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία(3 του Δεκεμβρίου)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία(3 του Δεκέμβρη),τρία σχολεία :το Δημοτικό Σχολείο Ωρεών, το ΕΕΕΕΚ Καμαρίων και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ν. Πύργου πραγματοποίησαν συνάντηση στο τρίτο σχολείο, όπου συμμετείχαν σε πρόγραμμα συνεκπαίδευσης. Το Δημοτικό Σχολείο Ωρεών, με την ΣΤ΄τάξη που συνόδευαν η δασκάλα της τάξης ,Λουτσοστάθη Ασημίνα και η Δ/ντρια Τσελίκα Χριστούλα , το ΕΕΕΕΚ Καμαρίων με τον Δ/ντή Δαυίδ Κωνσταντινάκη και το διδακτικό προσωπικό, καθώς και η Δ/ντρια Γιαννούλα Γιαννακοπούλου με το προσωπικό πραγματοποίησαν δράση-εκδήλωση που περιελάμβανε τα εξής: προβολή βίντεο για την διαφορετικότητα και παρουσίαση-προβολή του αθλήματος « μπότσε» των Παραολυμπιακών αγώνων, από το γυμναστή κ. Στέλιο Τσάπατο, υλοποίηση του αθλήματος στην αυλή του Σχολείου καθώς και άλλα παιχνίδια, απονομή « διπλωμάτων συμμετοχής» στα αθλήματα.

Η Δ/ ντρια του Ειδικού Δημοτικού και το προσωπικό πρόσφεραν σε όλους τους μαθητές γλυκά και χυμούς και οι μαθητές του Δημ. Σχ., Ωρεών, έδωσαν στους μαθητές των δύο σχολείων δωράκια με ευχές για «καλές γιορτές» καθώς και ευχετήριες κάρτες που οι ίδιοι είχαν φτιάξει.

Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι με τη συνάντηση αυτή και έδωσαν ραντεβού στο ΕΕΕΕΚ Καμαρίων για μια άλλη δράση συνεκπαίδευσης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.