Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησε ο Παιδικός Σταθμός ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στη Αίθουσα Πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας και μάζεψε πολύ κόσμο, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και συγγενείς των μικρών μαθητών που ήταν και οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Το θέμα της χριστουγεννιάτικης παράστασης ήταν βασισμένο στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Άη Βασίλης στη φυλακή και οι 83 αρουραίοι», θέμα που ζωντάνεψαν υπέροχα τα μικρά παιδιά του παιδικού σταθμού, δίνοντας πολύ γέλιο αλλά και συγκίνηση σε όλους όσοι παρακολούθησαν αυτή την ξεχωριστή βαρδιά.

Το χειροκρότημα περίσσεψε για τους μικρούς «ηθοποιούς» που στη συνέχεια τραγούδησαν ελληνικά και ξένα κάλαντα.

Στο τέλος ο Άη Βασίλης μοίρασε σε όλα τα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα και όλοι έφυγαν με γέλια, ευχόμενοι «καλά Χριστούγεννα».

Θα δείτε αργότερα Video – ενότητες με αποσπάσματα από την εκδήλωση (θα υπάρξει ΑΛΛΗ ενότητα - άρθρο)

δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.