Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με την παρουσία πολύ κόσμου αλλά και επισήμων πραγματοποιήθηκαν χθές Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 τα εγκαίνια του το W7

, του νέου καταστήματος που ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες στην Ιστιαία, επί της οδού Εθνικού Σταδίου 2.

Παρούσα τόσο η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου –Σπανού όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννης Κοντζιάς, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βογιατζής και η Πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων Δωματίων Όλγα Βογιατζή, οι οποίοι «αγκαλιάστηκαν» από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος Δέσποινα Μαραβέλη και ξεναγήθηκαν στους περιποιημένους του χώρους.

Το κατάστημα ειδικεύεται στο Make up και όχι μόνο, αφιερωμένο στην ομορφιά και βρίσκεται στην οδό Εθνικού Σταδίου 2, κοντά στην Αστυνομία και απέναντι από την ΑCS.

Μπορείτε να επισκευθείτε την σελίδα του W7 στο Facebook (https://web.facebook.com/W7makeup/) κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.