Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το Δημ. Σχολείο Ωρεών, στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονεί με Υπεύθυνη τη Δ/ ντρια του Σχ., Τσελίκα Χριστούλα ,και τη συμμετοχή των εκπ/κών, Καστάνη Ζωής και Λουτσοστάθη Ασημίνας ασχολήθηκε με την ενότητα «χριστουγεννιάτικες παρεμβάσεις στην αυλή μας».

Ετσι λοιπόν η Δ ΄τάξη αλλά και με «εμπλοκή» όλης της Σχολικής κοινότητας, δημιούργησε υπό την καθοδήγηση των παραπάνω εκπ/κών, χρησιμοποιώντας υλικά του δάσους, στολίζοντας την αυλή του Σχολείου και δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να «αγγίξουν» την ομορφιά και την ιδέα των εορτών αλλά συγχρόνως στέλνοντας την αγάπη και τις γλυκές ευχές τους σε όλους!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.