Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συνάντηση είχαν χθές οι νεοεισαχθέντες φοιτητές και φοιτήτριες στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας κκ Χρσυόστομο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας, συνοδευόμενη από μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν πολλοί θεατές.

H όλη βραδιά οργανώθηκε από τον π. Ιωάννη Θάνο και την παρακολούθησε και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, αλλά και πολλοί ιερείς της περιοχής μας.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν ύμνοι από την Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως του Παραρτήματος Ιστιαίας, κάλαντα από την χορωδία της Μουσικής Σχολής του Τριαντάφυλλου Σούρρα. Επίσης η Κωνσταντίνα Κελεπούρη διαβάστηκε το παραμύθι της Κατερίνας Αθηνιώτη Παπαδάκη «όταν οι Άγγελοι δεν πετούν», ενώ υπήρξε επίκαιρη ομιλία της Πρεσβυτέρας Σταματίας Παπασταμούλου – Αναγνώστου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον νέο Άγιο της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Ιάκωβο.

Στη συνέχει ο Σεβασμιώτατος κκ Χρυσόστομος μίλησε στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και στους παρευρισκόμενους γενικότερα και έκοψε την πίτα για το 2018 τα κομμάτια της οποίας μοιράστηκαν πρώτα τα παιδιά και μετά και όλοι οι υπόλοιποι.

Να σημειώσουμε εδώ πως στη χορωδία του Τριανλατφυλλου Σούρρα συμμετείχαν: Νικολέτα Ζαπανιώτη, Μαρία Κελεπούρη, Νεφέλη Κώνστα, Κωνσταντίνα Κελεπούρη, Αντωνία Λεμπέση, Δέσποινα Χονδρού, Χαριτίνη Παπαναστασίου, Δήμητρα Φρίγγη, Σοφία Κοντογιάννη, Νάσια Σταθαρά, Φυλλένια Σφυγγάρη και Χρύσα Παπαδημητρίου. Επίσης στην ορχήστρα συμμετείχαν: Ιάσονας Ζερβός, Δημήτρης Γεροκωνσταντής, Κωνσταντίνος Σταμούλος ( με κιθάρα) και ο Θανάσης Νικολάου (στο πιάνο).

Δείτε τα κάλαντα Χριστουγέννων απο την χορωδία της Μουσικής Σχολής του Τριαντάφυλλου Σούρρα

Δείτε το παραμύθι της Κατερίνας Αθηνιώτη Παπαδάκη «όταν οι Άγγελοι δεν πετούν»

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου και θα υπάρξε και Video με την ομηλία του Σεβασμιωτάτου κκ Χρυσόστομου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.