Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ευχαριστήρια επιστολή

Προς την Τράπεζα Πειραιώς

“Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση” !

Με επιστολή μας στην τράπεζα Πειραιώς σε προγενέστερο χρόνο ζητήσαμε να υποστηρίξουμε όλοι, όπως μπορούμε, το νεοσύστατο σχολείο μας να ανταποκριθεί στο ρόλο του, για να μεταδώσει την γνώση και την παιδεία στα πλαίσια των δυνατοτήτων των παιδιών αυτών, ώστε να γίνουν ανεξάρτητα και παραγωγικά μέλη της κοινωνίας.

Με την αυγή του Νέου Έτους (2018) έφτασαν στο σχολείο τρία δέματα που περιείχαν την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς που ανταποκρινόμενη στο αίτημά μας δώρισε τρεις Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, οι οποίοι ήδη αξιοποιήθηκαν και καλύπτουν τις πάγιες ανάγκες του σχολείου, παρέχοντας με οπτικοακουστικό τρόπο υλικό έτσι, ώστε η εκπαίδευση να είναι πιο προσιτή και ενδιαφέρουσα για τους μαθητές μας.

Η ανταπόκρισή σας αποδεικνύει την αγάπη σας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία της Τράπεζας και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές μας που «επενδύουν» στη μάθηση, τη χαρά και τον ενθουσιασμό .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί για τη πολύτιμη δωρεά σας. Με εκτίμηση Ο Δ/ντης του Σχολείου Κωνσταντινάκης Δαυίδ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.