Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συνάντηση είχε χτές το βράδυ ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής, υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Ωρεών, με τους Συλλόγους και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας.

Έτσι, στη συνάντηση εκτός από τον κο Κυριάκο Βογιατζή και κ. Γιώργο Καλογήρου, ήταν και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών, του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ωρεών Ευβοίας, του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών καθώς και του ΑΟ Ωρεών.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή την οποία την προκάλεσε ο ίδιος ο κ. Βογιατζής, ήταν ο σάλος που δημιουργήθηκε από το αυθαίρετο μπάζωμα του σιντριβανιού της πλατείας Ωρεών.

Ο κ. Βογιατζής έκανε μια μικρή εισαγωγή ζητώντας συγνώμη για την κίνηση που έκανε χωρίς να ενημερώσει την τοπική κοινωνία, δικαιολόγησε όμως την κίνηση αυτή στην απειρία του στα διοικητικά. Εξήγησε τους λόγους που το έκανε και οι οποίοι ήταν καθαρά λόγοι υγιεινής και ευκαιρίας να έχει χρήση ο χώρος του σιντριβανιού, το οποίο θα μπορούσε να γίνει εξέδρα ή να δεχτεί λουλούδια και να ομορφύνει το χώρο..

Στη συνέχεια είπε πως έχει ήδη συζητήσει με την Δήμαρχο για τη δημιουργία Προπονητικού Κέντρου στο χώρο του γηπέδου Σβάλας, αλλά και για τη δημιουργία γηπέδου 5Χ5 σε χώρο κοντά στο Γυμνάσιο. Επίσης ανέφερε πως και για τον Ταύρο των Ωρεών, δεσμεύεται να ολοκληρωθεί το σκέπαστρο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα θέματα που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους ήταν πολλά, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν:

- Αν το σιντριβάνι δεν μπορεί να γίνει όπως πρέπει, σαν αναγκαίο κακό να διακοσμηθεί με λουλούδια

- Η Τεχνική Υπηρεσία να αναλάβει με μελέτη της την ανάπλαση της πλατείας με τη δημιουργία μόνιμης εξέδρας εκδηλώσεων, τον πλήρη φωτισμό του χώρου της πλατείας, το κλάδεμα και γενικά τον καλλωπισμό των δέντρων της και την δημιουργία παιδικής χαράς. Επιθυμία όλων ήταν βέβαια ο Δήμος να συντηρεί τον χώρο, μιας και τώρα είναι σχεδόν σκουπιδότοπος και οι κάτοικοι φοβούνται να περάσουν από εκεί, κυρίως την νύκτα.

- Τα σκουπίδια της περιοχής να έχουν μια καλλίτερη διαχείριση, τόσο από τον Δήμο όσο και από τους πολίτες.

- Τα αδέσποτα πρέπει να διαχειριστούν με τρόπο που να διασφαλίζονται οι κάτοικοι της περιοχής.

- Τα άδεια οικόπεδα εντός του σχεδίου πόλεως να αναλάβει ο Δήμος να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες τους να τα καθαρίζουν την άνοιξη για να μην είναι κίνδυνος για πυρκαγιές αλλά και για την υγεία των περιοίκων.

Συζητήθηκαν κάποια θέματα εκτενέστερα, όπως για παράδειγμα το θέμα του Ταύρου των Ωρεών ή της διαχείρισης των σκουπιδιών τόσο από κατοίκους, όσο και από μαγαζάτορες.

Κοινή θέση όλων ήταν πως η συνάντηση που προκάλεσε ο κ. Βογιατζής ήταν θετικό βήμα και ζήτησαν να γίνονται περισσότερες τέτοιου είδους συναντήσεις.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.