Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στη σελίδα της Τοπικής Κοινότητας Ροβιών Ευβοίας, είδαμε και αναδημοσιεύουμε την πιό κάτω ανάρτηση

Εχθές είχαμε τη χαρά να βρεθούμε με την Υπουργό Τουρισμού κυρία Κουντουρά και να συζητήσουμε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.

Έμφαση δόθηκε και στο τουριστικό καταφύγιο το οποίο μπορεί να δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα όπως έχει γίνει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική και έχουμε ήδη συνδεθεί με τον αρμόδιο φορέα του υπουργείου για την εξέταση λύσεων.

Βέβαια υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τη Δημοτική Αρχή που υπέγραψε τη σύμβαση και τις σχετικές συνθήκες τα οποία επίσης θα εξετάσουμε.

Περισσότερα για την συνάντηση, αλλά και τη νέα ατζέντα για το χωριό και τα διάφορα προβλήματα θα ανακοινωθούν εντός του ερχόμενου διαστήματος.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.