Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σήμερα 28 Ιανουαρίου 2018 ο ΣΚΑΠΑ στην Ιστιαία, στην αίθουσα του Κυνηγετικού Συλλόγου .

Στην κοπή παραβρέθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού αλλά και ο Αντιδήμαρχος Ωρεών Κυριάκος; Βογιατζής, καθώς και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Χριστοφάκης.

Ο πατέρας Ιωάννης Θάνος ευλόγησε την πίτα και μαζί με την Δήμαρχο έβγαλαν τα πρώτα κομμάτια.

Η Δήμαρχος εξήρε το έργο του ΣΚΑΠΑ, ενώ ο Αλέξανδρος Τατάκης (Πρόεδρος του ΣΚΑΠΑ) ευχαρίστησε όσους στηρίζουν το έργο του Συλλόγου και εξέφρασε με έντονη συγκίνηση πως θα περίμενε περισσότερους να βρίσκονται στην αίθουσα, τουλάχιστον εκείνους που έχουν ευεργετηθεί από το έργο του Συλλόγου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ πιο κάτω και Video με αποσπάσματα απο την εκδήλωση, αλλά και το τί είπε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου Σπανού, καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΚΑΠΑ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.