Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθές Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 η ομάδα Παλαιμάχων Β. Εύβοιας, στου Μπαρμπούνη.

Παρούσα και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού αλλά και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΙΑ Αγγελική Κούκουζα - Δελχά.. Επίσης παρόντες και ο Αντιδήμαρχος Ωρεών Κυριάκος Βογιατζής και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Χριστοφάκης. Φυσικά παρόντες και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της πόλης μας με σύσσωμο το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Δημήτρης Σταματίου ανέλαβε να χαιρετίσει τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλή χρονιά με λιγότερα προβλήματα. Ζήτησε τη βοήθεια όλων ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει και ανέφερε πως είχε γίνει πρόσκληση σε όλους σχεδόν τους παλαιμάχους να παραβρεθούν στην κοπή πίτας.

Ανήγγειλε πως το Πάσχα θα γίνει αγώνας με την Εθνική Ελλάδος 2004 και κάλεσε να κατατεθούν προτάσεις για δράσεις. Τέλος ευχαρίστησε τη Δήμαρχο για όσα έχει κάνει και της ζήτησε να παραχωρηθεί το γήπεδο της Ιστιαίας για τις ανάγκες της ομάδας.

Η Δήμαρχος με τη σειρά της εξήρε τη δράση των παλαιμάχων και μάλιστα ανήγγειλε πως σε συνεννόηση με το Υπουργείο Αθλητισμού προσπαθεί να εντάξει την κατασκευή του γηπέδου Λιχάδας σε πρόγραμμα και πιστεύει πως σε πολύ σύντομο διάστημα θα πραγματοποιηθεί και αυτό.

Ο πατέρας Ιωάννης Παπακοσμάς ευλόγησε την πίτα που έκοψαν ο Πρόεδρος Παλαιμάχων με την Δήμαρχο και με τη σειρά του ζήτησε από τη Δήμαρχο να συνδράμει δίνοντας το γήπεδο στους Παλαιμάχους.

Τα κομμάτια μοιράστηκαν και συνεχίστηκε η βραδιά με φαγητό, ποτό και πειράγματα των παλαιμάχων σε ένα κλίμα εύχαρο , με τον ΔΙΑΥΛΟ να είναι από τους τυχερούς αφού του έτυχε το ένα από τα δύο φλουριά της πίτας. Να αναφέρουμε πως ο Κώστας Μισιρλής πρότεινε να παρθεί η πρωτοβουλία και να ξαναστηθεί η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κιλκ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

Δείτε Video με το τί είπε ο πατέρας Ιωάννης Παπακοσμάς και την αναγγελία απο την Δήμαρχο για το γήπεδο Λιχάδας

Δείτε Video με τον χαιρετισμό της Δημάρχου

Δείτε Video με τον χαιρετισμό τoυ Προέδρου Δημήτρη Σταματίου

Δείτε Video με τον χαιρετισμό τoυ Προέδρου Δημήτρη Σταματίου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.