Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, χθες 30 Ιανουαρίου 2018 στον Ταξιάρχη, στην ταβέρνα του Αφίλου.

Εκεί ο απερχόμενος Πρόεδρος Αλέξανδρος Δάβρης απηύθυνε χαιρετισμό στους γιατρούς που παραβρέθηκαν και έκανε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, πρίν σχεδόν 30 χρόνια που ήλθε στην Ιστιαία μαζί με έναν αγροτικό γιατρό και ανέλαβε την Διεύθυνση με όνειρο να δημιουργήσει. Μάλιστα τόνισε πόσο περήφανος νοιώθει που κατά τη δεκαετία του 90 θεωρούσαν το ΚΥ Ιστιαίας σας πρότυπο λειτουργίας.

Από ότι είπε ο κος Δάβρης, αυτή του η επιλογή του στοίχησε και σε επιστημοσύνη και σε προσωπική ανέλιξη. Επανέλαβε επίσης αυτό που δήλωσε στο Ραδίο Ιστιαία, πως η αντικατάσταση του έγινε γιατί είναι ένα πρόσωπο πολιτικό, ασυμβίβαστο, με δράσεις ακτιβισμού παρεμποδίζοντας τους πλειστηριασμούς στην Ιστιαία και στην Χαλκίδα. Ουσιαστικά είπε πως πρόκειται για πολιτική δίωξη, μιας και ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι και ήλθε σε αντίθεση πολλές φορές με τους εκάστοτε Υπουργούς Υγείας (Λοβέρδο, Άδωνη Γεωργιάδη κλπ). Στη συνέχεια ο κος Δάβρης μίλησε στον νέο Διευθυντή του ΚΥ Ιστιαίας, τον Ξενοφώντα Αποστολόπουλο, ο οποίος και ήταν παρών.

Αφού ανέφερε πως είναι ηθικό στοιχείο, στην συνέχεια είπε πως καρτέρευσε η άποψή του αυτή μιας και σε μεταξύ τους συνομιλία, ο κος Αποστολόπουλος του είπε πως δέχτηκε τα νέα του καθήκοντα «για τα χρήματα».

Τόνισε ο κος Δάβρης τελειώνοντας πως δεν θα μπορέσει να διοικήσει ο νέος Διευθυντής με μόνο κίνητρο τα χρήματα και πως θα έχει την κατακραυγή και των συναδέλφων του αλλά και της τοπικής Κοινωνίας.

Στη συνέχεια ο κος Αποστολόπουλος χωρίς να απαντήσει στον κο Δάβρη, έκοψε την πίτα και έγινε η κλήρωση για το ποιος θα κερδίσει το δώρο για το φλουρί. Δυό φορές βγήκαν ονόματα γιατρών που ήταν απόντες και έτσι με την τρίτη προσπάθεια τυχερός ήταν ο Πατρίκ ο οποίος κέρδισε ένα ρεπό.

Να συμπληρώσουμε πως λίγο πριν την αποχώρηση μας από το χώρο, αλλά και σήμερα το πρωί με τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, γιατροί που ήταν στην κοπή πίτας, εξέφρασαν την στήριξή τους στο νέο Διευθυντής του ΚΥ Ιστιαίας και εξήραν την ηθική του. Μάλιστα μας ζήτησαν να γράψουμε πως ο κος Αοστολόπουλος δεν απάντησε δημόσια στον κο Δάβρη γιατί δεν ήθελε να δυναμιτίσει την βραδιά.

Δείτε Video με το τί είπε ο κος Δάβρης αλλά και την κοπή της πίτας απο τον κο Αποστολόπουλο.. Αμέσως πιό κάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

<

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.