Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το θέμα του προβλήματος στο δρόμο της Νησιώτισσας είναι γνωστό και έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο εμείς όσο και σχεδόν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρόβλημα στο σημείο είναι πως το υπέδαφος του δρόμου έχει υποχωρήσει, με συνέπεια ο δρόμος να έχει προς χρήση μόνο ένα ρεύμα. Μάλιστα το σημείο το συγκεκριμένο έχει στροφή με συνέπεια να είναι επικίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχουν επισκέπτες και αγνοούν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο πρώην Δήμαρχος Ζάχος Χριστοφής καταδικάστηκε επειδή δεν είχε φροντίσει να σημανθεί ο δρόμος, λόγω της επικινδυνότητας του.

Και η νέα Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει κάτι μέχρι σήμερα, παρά μόνο να τοποθετήσει πινακίδες που προειδοποιούν τους διερχόμενους. Φέτος, στην κοπή πίτας του Συλλόγου Νέου Πύργου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού ανακοίνωσε πως το πρόβλημα θα λυθεί μέσα στο 2018, μιας και ήδη έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό 70.000 ευρώ.

Ο δρόμος ήδη αποχαρακτηρίστηκε επίσημα από την Περιφέρεια Στερεάς χαρακτηρίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας σαν Δημοτικός Δρόμος.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News από την αρχή της ύπαρξής του έχει μόνιμα αναρτημένη φωτογραφία από το σημείο του προβλήματος στην ενότητα ΩΣ ΠΟΤΕ και θα συνεχίσει όσο αυτό θα υπάρχει. Σήμερα σας παρουσιάζουμε Video και φωτορεπορτάζ από το συγκεκριμένο σημείο, όπως φαίνεται από την θάλασσα.

Από το σημείο αυτό καταλαβαίνεις το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Να τονίσουμε εδώ πως το ρείθρο του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο είναι βουλωμένο με φερτά υλικά με συνέπεια τα όμβρια να κατευθύνονται και να βρίσκουν διέξοδο προς τη θάλασσα από το προβληματικό σημείο, κάνοντάς το ακόμα μεγαλύτερο αφού κατατρώει το υπέδαφος που ήδη έχει καταπέσει.

Επίσης να επισημάνουμε πως στα μάτια ενός αδαούς όπως εμείς, το πρόβλημα δεν φαντάζει τόσο μεγάλο που να δικαιολογεί τα τόσα χρόνια που υπάρχει. Οι δύο βράχοι που υπάρχουν αριστερά και δεξιά από το σημείο, πιθανά να είναι στοιχείο που να διευκολύνει την επίλυση του προβλήματος.

Δείτε λοιπόν το Video και το φωτορεπορτάζ από το σημείο, όπως φαίνεται από τη θάλασσα. Υπάρχει και Video από τα «γεφυράκια» όπως τα αποκαλούν οι παλιότεροι και τα οποία «κρατούν» σε κάποια σημεία τον δρόμο. Στο σημείο προσέγγισης προς τη Νησιώτισσα, υπάρχει και τσιμεντένιο τοιχίο για τον ίδιο λόγο, κατασκευασμένο εδώ και περίπου 35 χρόνια (όπως μας είπε κάτοικος του χωριού).

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

Επίσης δείτε Video με τη δέσμευση της Δημάρχου κατά την κοπή πίτας στο Νέο Πύργο, ότι ο δρόμος θα φτιαχτεί μέσα στο 2018.

Τα γεφυράκια του δρόμου Νησιώτισσας

Το πρόβλημα του δρόμου Νησιώτισσας απο τη θάλασσα

Η δέσμευση της Δημάρχου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.