Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Ιστιαία.

Η επίσκεψη εντάσσετε στο πλαίσιο της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Εύβοια και η οποία ξεκίνησε χθές από το Μαρμάρι.

Ο κος Μηστοτάκης άλλαξε αρκετές φορές το ακριβές του πρόγραμμα στην περιοχή.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως θα βρεθεί στην Ιστιαία γύρω στις 10.30 το πρωί, θα περπατήσει στο δρόμο από τα ψαράδικα έως την πλατεία. Θα μιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους κατά την διαδρομή του μέχρι την πλατεία, όπου για λίγη ώρα θα πιει καφέ στην Αίγλη. Εκεί θα μιλήσει στους κατοίκους της πόλης μας και πιθανά θα δεχθεί ερωτήσεις από συλλόγους και κατοίκους.

Μαζί του θα είναι πιθανά ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, ο πρώην βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας Πέτρος Δ. Ποδάρας

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αιδηψό από όπου και θα περάσει στην Αρκίτσα με το φέρι των 12:00.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.