Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στα πλαίσια της περιοδείας του στη Εύβοια, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεύθηκε σήμερα το πρωί την πόλη της Ιστιαίας.

Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε στις 12:05 περίπου και αμέσως ξεκίνησε πεζός στον δρόμο από την Αστυνομία προς την κεντρική πλατεία της Ιστιαίας.

Στη διαδρομή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρέτισε τους καταστηματάρχες που συνάντησε, με τους οποίους και είχε σύντομες ανταλλαγές απόψεων αλλά είχε και ενημέρωση για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην πλατεία επισκέφθηκε γνωστό καφέ όπου ξεκουράστηκε για λίγο.

Εκεί έκανε και δηλώσεις σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και με το τι θα κάνει το κόμμα του όταν θα έλθει στην εξουσία, τόσο για την χώρα μας όσο και για την Εύβοια.

Στην κουβέντα που είχε το τέθηκε από τη Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού το θέμα των ελλείψεων του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, όπως και η προσβασιμότητα στην περιοχή. Τέθηκε στη συνέχεια και το θέμα του οδικού δικτύου και γενικότερα των δυσκολιών μετακίνησης από και προς την Ιστιαία καθώς και το θέμα των ρητινοκαλλιεργητών και των δασικών δρόμων και γενικότερα το θέμα δασών.

Στη συνέχεια ο κος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον Ιχθυογεννητικό Σταθμό Κανατάδικων όπου μίλησε με τους εργαζόμενους και τέλος αποχώρησε από την περιοχή μέσω φέρι από την Αιδηψό.

Τον κο Μητσοτάκη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, ο βουλευτής ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου καθώς και ο πρώην βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, ο πολιτευτής Βασίλης Δεμερτζής, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας Πέτρος Ποδάρας και η Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ιστιαίας - Αιδηψού της Νέας Δημοκρατίας Αναστασία Σίδερη

Επίσης παραβρεθήκαν τα στελέχη της ΝΔ Μάνος Τσαλαμιανός από την Κύμη και Γιάννης Μανώλης από την Κάρυστο, όπως και η Τζοβάνα Γκόγκου, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Στην υποδοχή του κου Μητσοτάκη αλλά και στην βόλτα του στην πόλη της Ιστιαίας παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σϋμβουλος Γιάννης Κοντζιάς, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΙΑ Αγγελική Κούκουζα - Δελχά, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι

Παρών και ο Πρόεδρος της ΟΝΕΔ Ιστιαίας Χρήστος Δούκας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου, και δείτε πιο κάτω και τα Video από τις LIVE μεταδώσεις μας στο FaceBook.

Θα ακολουθήσει και Video με τις πολιτικές δηλώσεις του κου Μητσοτάκη αλλά και όλη η συζήτηση με τους πολίτες στο καφέ της Ιστιαίας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.