Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Τραγωδία στη Βόρεια Εύβοια

Το πρωί του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018, 59 χρονη μαζί με την περίπου 30χρονη κόρη της ξεκίνησαν από τα Καμάρια Ιστιαίας για να επισκεφθούν το μοναστήρι του Όσιου Δαυίδ.

Στη διαδρομή τους συνάντησαν γνωστό γεφυράκι κοντά στο χωριό Δρυμώνας, όπου τα νερά του ρέματος που περνούσε είχαν φουσκώσει πάρα πολύ και κατά πληροφορίες δεν μπορούσαν να ελέγξουν το όχημα. Έτσι αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν με την κόρη να πέφτει στο ορμητικά νερά και την μητέρα να προσπαθεί να την βοηθήσει. Η πρώτη κατάφερε να πιαστεί σε ένα δέντρο και να σωθεί, ενώ η άτυχη 59χρονη παρασύρθηκε από τα νερά περίπου 300 μέτρα κατά τις πληροφορίες και τελικά κατέληξε σε καταρράκτη βάθους περίπου 50 μέτρων.

Στην όλη επιχείρηση ενήργησαν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής με 20 άνδρες από την Ιστιαία και τη Λίμνη, όσο και από την έβδομη ΕΜΑΚ της Λαμίας.

==============================

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Ωρα 12:30 (24-2-2018)

Η Πυροσβεστική βρίσκετε αυτή τη στιγμή στο δρόμο προς Όσιο Δαυίδ γιατί διερχόμενο όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, κάτοικοι κοντινού χωριού της Ιστιαίας.

Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε.

===================

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.