Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Από την αρχαία Ελλάδα, η διδασκαλία της μουσικής και του χορού κατείχε σημαντική θέση στην εκπαίδευση των νέων. Πίστευαν ότι έτσι θα υπάρχει αρμονική συνύπαρξη σώματος και πνεύματος.

Σήμερα, η ανάγκη του ανθρώπου για χορό είναι πιο επιτακτική. Είναι ο τρόπος με τον οποίο γυμναζόμαστε, εκτονώνουμε την καθημερινή πίεση και χαρίζουμε στον εαυτό μας την απαραίτητη ψυχοθεραπεία-ισορροπία. Παράλληλα, συνεχίζουμε έτσι την διατήρηση των παραδοσιακών χορών κι εθίμων της πατρίδας μας, βάζοντας ο καθένας μας ένα λιθαράκι στη μακραίωνη πορεία του έθνους μας.

Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών διανύει τη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας της χορευτικής ομάδας του και σας καλεί στον νέο κύκλο μαθημάτων 2018

Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια για όλους, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μας φέρνουν πιο κοντά. Αν θέλετε να έρθετε στην παρέα μας, δίνουμε ραντεβού κάθε Τετάρτη, από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών.

Σας περιμένουμε!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.