Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την περασμένη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 2:00 μ.μ. στην έδρα του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας στο Δίστομο (στο κτίριο της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο) πραγματοποιήθηκε η 3η συνεδρίαση (Τακτική) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο συμβούλιο πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για πολλά θέματα, ανάμεσά τους και έργα οδοποιίας στην Εύβοια.

Ανατρέχοντας λοιπόν στις αποφάσεις του, ξεχωρίσαμε έξι σημαντικά έργα για τη συντήρηση αγροτικής οδοποιϊας σε έξι διαφορετικούς Δήμους του νησιού μας και για τα οποία εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων για την πραγματοποίηση των έργων αυτών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Δήμους Καρύστου, Σκύρου, Χαλκιδέων, Διρφύων – Μεσσαπίων, Ερέτριας και Κύμης-Αλιβερίου.

Ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού δεν αναφέρεται σε αυτά τα έργα, αν και και όλοι γνωρίζουμε πως το οδικό μας δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και επικίνδυνο.

Άραγε ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού ζήτησε από την Περιφέρεια Στερεάς να εντάξει μαζί με τα άλλα έργα οδοποιίας και δικούς μας προβληματικούς δρόμους; Ή τελικά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού ζήτησε και η Περιφέρεια δεν ενέκρινε; Ή μήπως θα δούμε να εγκρίνονται και έργα για το Δήμο μας εν ευθέτω χρόνο;

Ελπίζουμε σε απάντηση των αρμοδίων, όχι γιατί το ζητάμε εμείς, αλλά γιατί οι πολίτες της περιοχής μας πιστεύουμε δικαιούνται απάντησης.

ΣΣ: Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε αμέσως πιο κάτω τα έργα για τα οποία εγκρίθηκε το Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης.

Θέμα 44ο

Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Καρύστου, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΕ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΔΕ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)», προϋπολογισμού 212.400,00€ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566, ενάριθμο 2017ΕΠ56600003 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος

Θέμα 47ο

Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Σκύρου για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ «ΝΥΦΑΤΣΙ», «ΜΕΓΚΛΟΥ», «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ», «ΜΑΥΡΟΥΝΑΣ», «ΠΑΛΑΜΑΡΙ», «ΔΙΑΠΟΡΙ» ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)», προϋπολογισμού 126.762,17€ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566, ενάριθμο 2017ΕΠ56600003 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος

Θέμα 55ο

Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Χαλκιδέων, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. Νέας ΑΡΤΑΚΗΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017- 2018 (Α' ΦΑΣΗ)», προϋπολογισμού 170.600,00€ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566, ενάριθμο 2017ΕΠ56600003 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος

Θέμα 56ο

Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων , για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)», προϋπολογισμού 212.000,00€ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566, ενάριθμο 2017ΕΠ56600003 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης

. Εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος

Θέμα 57ο

Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Ερέτριας, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΜΑΡΥΝΘΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)», προϋπολογισμού 142.738,00€ που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566, ενάριθμο 2017ΕΠ56600003 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος

Θέμα 60ο

Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ, Δ.Ε.ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ –ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)», προϋπολογισμού 263.400,00 € που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕΠ 566, ενάριθμο 2017ΕΠ56600003 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη για την υπογραφή της και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Εισηγητής Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραΐσκος

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.