Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, το απόγευμα στην αίθουσα στο Λιμανάκι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πύργου "Αναγέννηση" ξεκίνησε το παιδικού τμήματος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.

Εκεί βρέθηκαν πάνω από 15 παιδιά τα οποία με την καθοδήγηση της υπεύθυνης του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής "ΔΙΑΠΟΡΘΜΕΥΩΝ ΛΟΓΟΣ" Κατερίνας Αθηνιώτου – Παπαδάκη, «άνοιξαν» την πόρτα του λόγου, της ελληνικής γλώσσας, της φαντασίας, της δημιουργίας και της έκφρασης.

Τα παιδιά ζωγράφισαν και έπαιξαν, αλλά πάνω από όλα μέσα από την έκφραση αυτή μπήκαν σε ένα δρόμο μάθησης ανάγνωσης, γραφής και ζωγραφικής. Στόχος μέσα από αυτές τις συναντήσεις είναι να αναπτύξουν τη φαντασία τους, την κριτική σκέψη, τον δημιουργικό στοχασμό και τη γλωσσική έκφραση.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες. Κάθε Σάββατο στις 17:00 το απόγευμα, στο Λιμανάκι Νέου Πύργου.

Για πληροφορίες και συμμετοχές τηλεφωνήστε στο 6934773404\

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.