Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Ευβοίας ευχαριστεί θερμά τους συνανθρώπους μας που προσήλθαν με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στην πρόσφατη Αιμοδοσία της 13-15/4/2018 στα Γιάλτρα, στον Άγιο Γεώργιο Λιχάδας, την Ιστιαία, την Αιδηψό.

Σε εποχές τόσο δύσκολες για την Ελλάδα, είναι εξαιρετικά παρήγορη και ελπιδοφόρα η στήριξή σας στους συνανθρώπους μας που η ζωή τους κρέμεται κυριολεκτικά από την μετάγγιση αίματος, και δείχνει ότι η ανθρωπιά και η διάθεση προσφοράς δεν έχουν χαθεί από τον κόσμο.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, και ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, όπως επίσης ευχαριστούμε και τον DIAVLOSNEWS.GR και τον κ. Χρήστο Μπεκιάρη που μετέδωσε την έκκλησή μας για συμμετοχή στην αιμοδοσία.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος

Νίτσα Ζούτσου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.