Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στις 14 Μαίου, ημέρα Δευτέρα η Γ΄ Ε ΄και ΣΤ ΄τάξεις του Σχολείου μας, πραγματοποίησαν εκπ/κή επίσκεψη στην Παύλιανη Φθιώτιδας .

Η εκδρομή αυτή χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αφού το περιβαλλοντικό πρόγραμμα που υλοποιείται από τη Δ/ντρια του σχολείου: «Δάσος και Νερό» με την Γ ΄τάξη στη θεματολογία: «Τοπική Ιστορία και Εκπαίδευση» του τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Π.Ε. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Αξίζει να πούμε πως το σχολείο μας, πέτυχε αυτή την χρηματοδότηση και συμπεριλαμβάνεται στα 7 Δημοτικά σε όλη την Εύβοια, που έτυχαν αυτού του προνομίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά, ενημέρωση για το δασικό περιβάλλον της Οίτης, στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Οίτης, από εκπρόσωπο του Φορέα. Στη συνέχεια επίσκεψη στο «Παρκάκι Αναψυχής» του χωριού, όπου οι μαθητές παρακολούθησαν πρόγραμμα από μέλος της ομάδας του ΚΠΕ Στυλίδας­Υπάτης με θέμα: «Η Υδροκίνηση μιας …άλλης εποχής», γνωρίζοντας τη λειτουργία νερόμυλου, νεροτριβής, μαντανίων, νεροπρίονου. Στη συνέχεια έγινε περίπατος κατά μήκος των πηγών του Ασωπού ποταμού.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του χωριού, το Φορέα Διαχείρισης και το ΚΠΕ Στυλίδας­Υπάτης για τη υπέροχη συνεργασία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.