Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Βρέθηκαν και πάλι «στα ίδια μέρη» οι παλιοί συμμαθητές του Λυκείου Ιστιαίας, της χρονιάς 1988.

Το περασμένο Σάββατο έδωσαν ραντεβού στο ΚΥΜΑ του Καλαβριώτη στα Κανατάδικα και ήταν παρόντες σχεδόν όλοι… Όχι μόνο από όλες τις γωνιές της χώρας, αλλά ακόμα και από την Νότια Αφρική ήλθε μέλος της ομάδας αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Εκεί βρέθηκαν άνθρωποι που είχαν χαθεί για χρόνια: μίλησαν, θυμήθηκαν, γέλασαν, δάκρυσαν!

Τα νιάτα τι και αν περνούν με το χρόνο, η ψυχή μένει αναλλοίωτη και «χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» όπως λέει και το τραγούδι.

Με μεγάλο κέφι πέρασε η βραδιά, με ένα πλούσιο μπουφέ, ποτό αλλά και μουσική από τους Τσαρούχα, Σταμούλο, Αγγέλου και την ορχήστρα τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την πραγμάτωση της συνάντησης αυτής «έτρεξαν» οι: Λεμονιά Μουλά, Κώστας Γλύκος, Κώστας Σούρας, Δροσούλα Μπαλαμούτη και Νίκος Καραγκούνης.

Έκπληξη της βραδιάς, η… επίδειξη των φωνητικών ικανοτήτων των Νίκου Καραγκούνη και Κώστα Σούρα, σε μια βραδιά που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπόσχεση όλων: να ξαναβρεθούν !

Δείτε τι είπε η συντονιστική ομάδα (απο το LIVE που κάναμε τη βραδιά του Reuonion)

Δείτε φωτορεπορτάζ απο τη βραδιά κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.