Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες το Πευκί λόγω του προβλήματος ύδρευσης.

Συγκεκριμένα το μοτέρ που τροφοδοτούσε την περιοχή κάηκε και το χωριό αντιμετώπισε πρόβλημα λειψυδρίας από την Πέμπτη.

Οι επαγγελματίες της περιοχής αλλά και οι επισκέπτες της όπως είναι ευνόητο, δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά θέματα, εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου. Επιπλέον χθές, ήταν ημέρα αλλαγής group στα δωμάτια με αυξημένη τη ζήτηση νερού.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News επικοινώνησε πριν λίγο με τον Αντιδήμαρχο κο Τσούτσικα ο οποίος μας είπε πως ήταν στο πρόβλημα από αρχής με συνεργείο.

Το πρόβλημα προσωρινά – μέχρι να έλθει νέο μοτέρ – έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με νερό από το διπλανό χωριό (σσ: όμως η ζήτηση λόγω του τουριστικού χαρακτήρα του Πευκίου ήταν τέτοια που τελικά τα παράπονα ήταν συνεχή).

Ο κος Τσούτσικας μας διαβεβαίωσε πως σε λίγη ώρα το χωριό θα ξεκινήσει να τροφοδοτείται σταδιακά με νερό. Η αποκατάσταση καθυστέρησε, όπως είπε ο κος Τσούτσικας, γιατί περίμεναν το νέο μοτερ αλλά και γιατί η χθεσινή κακοκαιρία διέκοψε τις εργασίες. Όμως σήμερα Κυριακή βρίσκεται εκεί το συνεργείο από τα ξημερώματα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως το μοτέρ που κάηκε, είχε πρόβλημα μέρες πριν. Είχε "προειδοποιήσει" πως κάτι θα συμβεί !

Αν είναι αλήθεια, γιατί πάντα περιμένουμε να φτάσουμε στο «μη περαιτέρω»;

Και το λέμε αυτό γιατί το Πευκί είναι ένα τουριστικό σημείο και δυστυχώς με τέτοια προβλήματα δίνουμε αφορμές στους επισκέπτες να μας σχολιάζουν αρνητικά στην καλύτερη περίπτωση,

Δείτε τι ανάρτησε στο FB γνωστός επαγγελματίας της περιοχής με τον οποίο μιλήσαμε και ο οποίος μας είπε πως πελάτης του έπαιρνε νερό από τη θάλασσα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Το θετικό της υπόθεσης βέβαια είναι πως όπως είπε ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος, σε λίγη ώρα σήμερα, το πρόβλημα θα αρχίσει να εξομαλύνεται.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.