Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Έναν «έφηβο» Γιώργο Νταλάρα απολαύσαμε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς και η οποία μάζεψε πολύ κόσμο όχι μόνα από την γύρω περιοχή αλλά και από αλλού.

Μαζί με τον πραγματικά πολύ καλό Γιώργο Νταλάρα, τραγούδησαν και ο πολύ σεμνός Θοδωρής Κοτονιάς και η Βιολέτα Ίκαρη με την ιδιαίτερη φωνή της.

Ταξιδέψαμε σε μουσικούς δρόμους από το ξεκίνημα της μουσικής πορείας του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή μέχρι και σήμερα, σε ένα δίωρο πρόγραμμα που πραγματικά οι θεατές το απόλαυσαν μέχρι τελευταίας στιγμής.

(Ακολουθεί πιο κάτω φωτορεπορτάζ)

Δείτε VIDEO με την έναρξη της συναυλίας από την εκπρόσωπο της Πολιτιστικής Κίνησης Μονοκαρυάς αλλά και των τριών τραγουδιστών, με σχόλιο του Γιώργου Νταλάρα…

Επίσης δείτε Video με τις επιτυχίες των Κοτονιά και Ίκαρη.

\

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.