Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Aπο το ΔΣ του Συλλόγου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νέου Πύργου λάβαμε ανακοίνωση σχετικά με την αναβολή της συναυλίας του Νίκου Πορτοκάλογλου και μετάθεσή της για τις 24 ΑΥγούστου 2018

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Όταν όλα γύρω μας γκρεμίζονται, όταν όλα γίνονται στάχτη το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι η δίψα για ζωή.

Η λέξη «τραγωδία» είναι λίγη για να αποτυπώσει το γεγονός της 23ης Ιουλίου που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Παρ’ όλη τη δύναμη που έχει η ίδια η μουσική στη ζωή είναι αδύνατον να μην σταθούμε για λίγο στον θρήνο της απώλειας των ψυχών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πύργου «Αναγέννηση» και ο ίδιος ο κος Νίκος Πορτοκάλογλου αποδίδουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, αναβάλλοντας την προγραμματισμένη συναυλία του ιδίου στις 27 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού 2018.

Η συναυλία του Νίκου ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού Ν.Πυργου 2018 προγραμματίστηκε για 24 Αυγουστου 2018.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για 24/08, οποιος ομως επιθυμεί να του επιστραφούν τα χρήματα μπορει να απευθυνθεί στο σημείο από όπου τα προμηθεύθηκε, να παραδώσει τα εισιτήρια και να λαβει πισω το αντίτιμο!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επαγγελματίες για την στήριξη και την υπομονή τους!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.