Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συνάντηση είχε σήμερα η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού με συκοπαραγωγούς στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Ταξιάρχη (αντί του Κοινοτικού Γραφείου που είχε οριστεί αρχικά).

Η συνάντηση μάζεψε πολλούς παραγωγούς αλλά και υπεύθυνους συσκευαστηρίων, οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους σε σχέση με τη ζημιά που έχουν υποστεί στην παραγωγή τους και στο τι πρέπει να κάνει το κράτος σε σχέση με το γεγονός.

Επειδή μάλιστα αύριο θα βρεθεί στην περιοχή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μάζεψαν τις αιτήσεις τους τις οποίες κατέγραψαν και τις οποίες δεσμεύτηκε η Δήμαρχος να μεταφέρει αύριο στον Υπουργό, ο οποίος θα επισκεφθεί τον Ταξιάρχη.

Δείτε Video απο το LIVE που κάναμε και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.