Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 το συσκευαστήριο ξερών σύκων της Α-FIGS που εδρεύει στην Ιστιαία, πραγματοποίησε συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας με παραγωγούς ξερών σύκων.

Θέμα της συνάντησης το θέμα που δημιουργήθηκε με τις επαναλαμβανόμενες βροχές και την μεγάλη ζημιά στην παραγωγή.

Η κα Γεωργία Κωνσταντάγκα μίλησε στους παραγωγούς μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ανέλυσαν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, αναφέρθηκαν στην επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και ανέπτυξαν το πώς το δικό τους συσκευαστήριο θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Επιγραμματικά αναφέρθηκαν:

η Α-FIGS θα σταθεί δίπλα στους παραγωγούς ξερού σύκου Ταξιάρχη αλλά και στον τόπο που ζούμε ουσιαστικά, εξοφλώντας μετρητοίς τα τιμολόγια των παραγωγών την επόμενη ημέρα από την παραλαβή του.

• η A-FIGS καλεί τους παραγωγούς να στηρίξουν και αυτοί την ντόπια αγορά, να στηρίξουν όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στον κύκλο παραγωγής ξερού σύκου, κρατώντας τα σύκα τους στα όρια του Δήμου μας.

• η A-FIGS λόγω της αναμενόμενης μειωμένης ποιότητας του ξερού σύκου, παρακαλεί τους παραγωγούς να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στη διαλογή του προϊόντος τους.

Δείτε αμέσως πιό κάτω Video με απόσπασμα του τί ειπώθηκε τόσο απο την κα Γεωργία Κωνσταντάγκα, όσο και απο τον κο Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ πιό κάτω ακολουθεί και φωτορεπορτάζ απο τη συνάντηση:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.