Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Ακροβατώντας ανάμεσα στην αγάπη για το παιδί και την αγάπη για το θέατρο σας παρουσιάζουμε την θεατρική παράσταση με τίτλο "Το Μυστικό Κλειδί" , που είναι βασισμένη στο διήγημα της Πηνελόπης Δέλτα "Η καρδιά της Βασιλοπούλας".

Πρόκειται για ένα υπέροχο έργο, της συγγραφέως που σημάδεψε με την πένα της την Ελλάδα του 20ου αιώνα και όχι μόνο. Με σεβασμό, αγάπη, σύγχρονη ματιά και μεράκι μεταφέρουμε αυτό το μοναδικό διήγημα στη σκηνή, πλαισιώνοντάς το με ζωντανή μουσική, ευρηματικά σκηνικά - κοστούμια και μαγικούς φωτισμούς...

Είναι ένα κλασσικό έργο που προσεγγίζει την σύγχρονη πραγματικότητα της έλλειψης συναισθημάτων. Μια ατμοσφαιρική παράσταση γεμάτη έντονες στιγμές, γρήγορες εναλλαγές και όμορφη μουσική που θα αγγίξει την ψυχή όλων...

Οι ηθοποιοί ζωντανεύοντας τους ρόλους με μαεστρία, προκαλούν μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν στο παραμύθι και να αναζητήσουν το νόημα της ζωής... την αγάπη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ: Πηνελόπη Δέλτα

ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: Φώτης Σπύρος - Νίκος Χρηστίδης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νίκος Χρηστίδης

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ/ ΣΝΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Βαλεντίνο Βαλάσης - Νάγια Ζαχαράτου

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιάννης Μιχαήλ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΩΝ: Απόστολος Τσιτσώνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΙΣΑΣ: Αναστασία Λουκρέζη

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Γιάννης Μιχαήλ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Υπατία Κορνάρου

VIDEO-TRAILER: Απόστολος Τσιτσώνης

ΓΡΑΦΙΣΤΗΚΑ : Μικαέλα Κακκαρίδη Δελληγιάννη

ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Κώστας Αγιασσώτης

MAKEUP: Cathy Jones, Ρετζίνα Κούπε, Μαίρη Μπακάλη, Μαριάννα Παγιάτη

ΠΑΙΖΟΥΝ Φώτης Σπύρος, Φιλίτσα Καλογεράκου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νίκη Λειβαδάρη, Γιάννης Παπαθανασίου, Νίκος Χρηστίδης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.