Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

O Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ νέου Πύργου ενημερώνει:

Εισιτήρια υπάρχουν διαθέσιμα και μπορείτε να τα προμηθευτείτε κατά την είσοδο στο χώρο της συναυλίας.

Η παραλία της Νησιώτισσας διαθέτει άπλετο χώρο για τους επισκέπτες. Ο κάθε ένας μπορεί να φέρει καρέκλα ή καρεκλάκι παραλίας ή να χρησιμοποιήσει πετσέτες και να οργανώσει την παρέα του.

Παρακαλούμε ΑΥΣΤΗΡΑ να μην χρησιμοποιηθούν φωτοβολίδες ή άλλα φωτιστικά μέσα από όσους βρεθούν στη Νησιώτισσα με σκάφη, για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΙΑΣ καθώς και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των δια ξηράς επισκεπτών της συναυλίας και των κατοίκων της Νησιώτισσας, αλλά και για τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Άλλωστε κανείς δεν θα 'θελε να ζήσουμε στιγμές όπως αυτές των τελευταίων ημερών με της φονικές πυρκαγιές.

Η προσέλευση ξεκινά στις 20.00!!

=======================================

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ για τη Συναυλία των ΘΑΝΑΣΗ Παπακωνσταντίνου και ΣΩΚΡΑΤΗ Μάλαμα στις 18/08

Σας ενημερώνουμε ότι η παραλιακή οδός Ν. Πύργος - Νησιώτισσα η οποία περνάει μέσα από το χωριό έχει 2 σοβαρά προβλήματα:

1) Υπάρχει σε όλο το μήκος του δρόμου και στις 2 πλευρές "υπαίθριο παζάρι" με αποτέλεσμα να στενεύει ο δρόμος.

2) Δεν έχει επισκευασθεί ακόμη η καθίζηση του δρόμου Ν. Πύργος-Νησιώτισσα.

Όλα τα ανωτέρω δυσχεραίνουν πολύ τη διέλευση και θα δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και ταλαιπωρία.

Για τους ανωτέρω λόγους σας παρακαλούμε η ΕΙΣΟΔΟΣ ΙΧ να γίνει από την 1η Είσοδο Περιφερειακής Εθνικής Οδού Αιδηψός-Ιστιαία προς ΠΥΡΓΟ/ΩΡΕΟΙ (ερχόμενοι από Αιδηψό 700μ μετά τη Διασταύρωση ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ) με τοπωνύμιο ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ για την ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο χώρο της συναυλίας.

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν το Νέο Πύργο και ΟΧΙ το συναυλιακό χώρο, παρακαλούνται να μην μπαίνουν από το σημείο ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ αλλά να επιλέγουν την είσοδο από το σημείο της διασταύρωσης με την Περιφερειακή Οδό ΠΥΡΓΟΣ – ΩΡΕΟΙ (700μ μετά τη Διασταύρωση Αγιόκαμπου).

Ευχαριστούμε. Σύλλογος "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"

Ευχαριστούμε πολύ!!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.